سـرمایـه گـذاری برای تـولید
پنجشنبه - 19 تیر 1404
EN

ایرادات AFC در خصوص سرخابی ها

رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: ایراد اصلی AFC تفکیک کنترل باشگاه های پرسپولیس و استقلال است که با توجه به شرایط، به زودی اتفاق نخواهد افتاد.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، حسین قربانزاده در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: وزارت اقتصاد برای حل مشکل سرخابی‌ها سه گواهی صادر کرده است. گواهی اول را سازمان امور مالیاتی صادر کرد مبنی بر این که این دو تیم ترتیبات بازپرداخت بدهی مالیات خود را انجام می‌دهند. گواهی دوم را هم سازمان خصوصی سازی صادر کرده است که تا فوریه ۲۰۲۲ این دو تیم وارد بورس شوند و گواهی سوم را هم وزیر اقتصاد صادر کرده که مجامع این دو تیم براساس آن تفکیک شده و به جای این که سه وزیر واحد در مجامع استقلال و پرسپولیس باشند دو وزیر در یک باشگاه و دو وزیر در باشگاه دیگر تعیین شده اند.

قربانزاده ادامه داد: با این حال و با وجود همراهی‌های بسیار، متأسفانه ایرادات AFC باقی مانده و به گفته AFC تأثیر مهمی که سهامداران یا مدیر یک باشگاه می‌توانند در یک دوره لیگ در باشگاه دیگر بگذارند پذیرفتنی نیست و باید این مشکل حتماً رفع شود و کنترل این باشگاه‌ها متفاوت باشند.

وی گفت: جدا کردن کنترل این باشگاه‌ها اتفاقی است که به زودی برای این دو باشگاه میسر نیست.

مهدی حاجی وند
تهیه کننده:

مهدی حاجی وند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1400/10/19 09:19
تنظیمات قالب